Αγαπητοί Δημότες,

Όραμα του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και εμένα είναι να μετατρέψουμε τα Λατσιά σε μια σύγχρονη Ευρωπαϊκή πόλη, με υψηλό επίπεδο ποιότητας ζωής για όλους τους κατοίκους. Στόχος και επίκεντρο κάθε δράσης μας είναι ο Δημότης. Η όποια προσπάθεια πρέπει να είναι συλλογική. Μόνο μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε τις απαραίτητες συνθήκες και τις αναγκαίες υποδομές, ώστε να μπορούμε να χαιρόμαστε τα επιτεύγματα προόδου της πόλης μας.

Με την έναρξη της θητείας μου ως Δήμαρχος Λατσιών σας παρουσιάζουμε και τη νέα, ανανεωμένη και αναβαθμισμένη ιστοσελίδα μας, η οποία σκοπό έχει την καλύτερη επικοινωνία του Δήμου με τους Δημότες του, την προβολή των έργων του Δήμου καθώς και τη δημοσιοποίηση όλων των δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων του Δήμου για να διευκολύνουμε τη δική σας ενημέρωση.

Αγαπητοί Δημότες η αγάπη μας για τον τόπο μας, τα Λατσιά, μας ενώνει. Ως νέος Δήμαρχος Λατσιών υπόσχομαι ότι θα εργαστώ για το καλό συμφέρον όλων των Δημοτών. Μερικοί από τους στόχους μου για την επόμενη πενταετία είναι η δημιουργία νέων έργων υποδομής και ανάπτυξης, ενίσχυση της περιβαλλοντικής και κοινωνικής πολιτικής, η Δημιουργία του περιβαλλοντικού πάρκου Παλλουρόκαμπου, η ανάπλαση της Πλατείας Ειρήνης στο Συνοικισμό Αγίου Ελευθερίου, η ανάπλαση του Παλαιού πυρήνα Λατσιών, η αξιοποίηση του Φαραγγιού της Κακκαρίστρας, η Δημιουργία Γραμμικού πάρκου Αγίου Γεωργίου, η Δημιουργία Γραμμικού Πάρκου Απ. Λουκά, η Ανακαίνιση προσφυγικών οικισμών και πολλοί άλλοι με κυριότερο στόχο ο Δήμος Λατσιών να πρωτοπορεί και να καινοτομεί αξιοποιώντας κάθε δυνατό πόρο.

Δημότισσες και Δημότες εύχομαι το νέο έτος 2017 να φέρει σε όλους σας Υγεία, Χαρά και Ευτυχία και να πραγματοποιήσει τις ευχές του καθενός ξεχωριστά.

 

Χρίστος Πιτταράς

Δήμαρχος Λατσιών