Εκστρατεία συλλογής τροφίμων για παροχή βοήθειας σε άπορους δημότες

Ο Δήμος Λατσιών κατανοώντας την επιδείνωση της καθημερινότητας που επέφερε η οικονομική κρίση και για την ανακούφιση των συνδημοτών μας που έχουν ανάγκη, ανακοινώνει την λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου στο Δήμο.

Ο Δήμος Λατσιών, η Σχολική Εφορεία Λατσιών και οι Εκκλησίες του Δήμου μας, συνεχίζουν την εκστρατεία συλλογής τροφίμων για παροχή βοήθειας σε άπορους δημότες.

Ετοίμασε και εσύ το δικό σου πακέτο αγάπης και δώσε λίγη χαρά σε άπορους μαθητές και οικογένειες του Δήμου μας.

Τα είδη που μπορούν να προσφερθούν είναι:

  • Ρύζι, πουργούρι, κριθαράκι, δημητριακά, όσπρια, τόνοι, γάλατα διαρκείας, ζάχαρη, λάδι, αλεύρι, κονσέρβες κρέατος και είδη καθαρισμού.

Τα Κέντρα Συλλογής θα λειτουργήσουν ως ακολούθως:

  • Δήμος Λατσιών (Για όλη την περίοδο της εκστρατείας, καθημερινά 10:00 π.μ. – 2:30 μ.μ. εκτός Σαββάτου και Κυριακής)

Για περισσότερες πληροφορίες: Γραφείο Δημάρχου, τηλ. 22878765
Καλούμε τους δημότες μας όπως ανταποκριθούν στο κάλεσμα αλληλεγγύης και αγάπης και να στηρίξουν άπορους συνδημότες μας σ’ αυτή την δύσκολη εποχή.

Παναγιώτης Α. Κυπριανού
Δήμαρχος Λατσιών

Η Cyta συνεχίζει την παράδοση επιταγών σε κοινωνικά παντοπωλεία και άλλους οργανωμένους φορείς, που στόχο έχουν τη στήριξη απόρων οικογενειών.
Το συνολικό ποσό, που ήταν αποτέλεσμα πρωτοβουλιών της Cyta και του προσωπικού της, ανέρχεται στις €60.000 και η κατανομή του έγινε λαμβάνοντας υπόψη τον αριθμό των οικογενειών που εξυπηρετεί κάθε φορέας ξεχωριστά.
panyopolio
Στιγμιότυπο από την παράδοση της επιταγής από τη Διευθύντρια Επικοινωνίας της Cyta, κα Ρίτα Καρατζιά προς το Δημάρχο Λατσιών, κ Παναγιώτη Κυπριανού.