Δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για COVID – 19 στο Δήμο Λατσιών

Ο Δήμος Λατσιών, μετά από παρέμβαση του Δημάρχου Λατσιών κ. Χρίστου Πιτταρά προς το Υπουργείο Υγείας, εξασφάλισε την διεξαγωγή δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για COVID – 19. Συγκεκριμένα το Υπουργείο Υγείας αναφέρει:

«Στα πλαίσια εξάλειψης της διασποράς του COVID-19 στην κοινότητα, το υπουργείο Υγείας προσφέρει δωρεάν εργαστηριακό έλεγχο για COVID – 19 στους πολίτες με την μέθοδο της ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου. Το πρόγραμμα ελέγχου που ξεκίνησε από τη Δευτέρα 16/11/2020, συνεχίζει με την περίληψη της περιοχής των Λατσιών. Καλούμε όλους τους πολίτες και ειδικά όσους απασχολούνται σε χώρους εξυπηρέτησης κοινού, διανομείς, επαγγελματίες πρώτης γραμμής να προσέλθουν για το δωρεάν έλεγχο.»

Οι έλεγχοι θα πραγματοποιούνται στον περίβολο της εκκλησίας Αγίου Γεωργίου την Πέμπτη 19/11 και την Παρασκευή 20/11/20 από τις 09:00πμ – 5:00μμ.

Καλούμε όλους τους δημότες που θα προσέλθουν να τηρούν τις αποστάσεις, να φέρουν προστατευτικές μάσκες και να ακολουθούν όλες τις οδηγίες των υπαλλήλων του Δήμου που θα βρίσκονται εκεί για να βοηθήσουν τη μονάδα νοσηλευτών που θα διενεργούν τις δειγματοληψίες.

Προτρέπονται πρόσωπα ηλικίας άνω των 65 ετών, όπως παρουσιαστούν από τις 09:00πμ – 12:00μμ για αποφυγή δικής τους ταλαιπωρίας και για τη δική τους ασφάλεια.

 

ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΥΓΙΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ COVID-19.

 ΧΕΡΙΑ ΜΑΣΚΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ

Εκ του Δήμου Λατσιών

18/11/2020