Ανακοίνωση και αίτηση για παιδική κατασκηνωση 2018

Ο Δήμος Λατσιών αναγγέλλει τη φετινή λειτουργία της Παιδικής Κατασκήνωσης στη κοινότητα Αγριδιών της επαρχίας Λεμεσού. Η λειτουργία της Κατασκήνωσης θα διαρκέσει από τις 25 Ιουνίου μέχρι τις 6 Αυγούστου 2018.

  1. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα παιδιά τα οποία φοιτούν στις Ε’ και Στ’ τάξεις των Δημοτικών Σχολείων Λατσιών, Γερίου, Λυθροδόντα και Αγριδιών, καθώς και παιδιά δημοτών των Λατσιών που φοιτούν εκτός του Δήμου.
  2. Προτεραιότητα θα δοθεί στους μαθητές και μαθήτριες της Στ’ τάξης και όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την επισυνημμένη Αίτηση Συμμετοχής.
  3. Ο κάθε μαθητής ή μαθήτρια που θα συμμετάσχει στην κατασκήνωση θα καταβάλει στο Δήμο συμβολικό ποσό. Στο ποσό αυτό συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα μεταφοράς από και προς το Δημαρχείο Λατσιών, τα καθημερινά έξοδα διατροφής και διαμονής και μονοήμερη εκδρομή με λεωφορείο.
  4. Με σκοπό τον έγκαιρο προγραμματισμό παρακαλώ όπως όλες οι δηλώσεις συμμετοχής παραδοθούν στο Δήμο μέσω των Διευθυντών των Δημοτικών Σχολείων μέχρι τις 23 Απριλίου 2018.
  5. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τη λειτουργία της Κατασκήνωσης παρακαλώ όπως επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Δήμου www.latsia.eu ή επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 22878780.