Ανακοίνωση και αίτηση για τις Παιδικές κατασκηνώσεις 2022

Ο Δήμος Λατσιών αναγγέλλει τη φετινή λειτουργία της Παιδικής Κατασκήνωσης στη κοινότητα Αγριδιών της επαρχίας Λεμεσού. Η λειτουργία της Κατασκήνωσης θα διαρκέσει από τις 20 Ιουνίου μέχρι τις 18 Ιουλίου 2022.

  1. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα παιδιά τα οποία φοιτούν στις Ε’ και Στ’ τάξεις των Δημοτικών Σχολείων Λατσιών, Γερίου, Λυθροδόντα και Αγριδιών, καθώς και παιδιά δημοτών των Λατσιών που φοιτούν εκτός του Δήμου.
  2. Προτεραιότητα θα δοθεί στους μαθητές και μαθήτριες της Στ’ τάξης και όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την επισυνημμένη Αίτηση Συμμετοχής.
  3. Ο κάθε μαθητής ή μαθήτρια που θα συμμετάσχει στην κατασκήνωση θα καταβάλει στον Δήμο το ποσό των €80,00 (ογδόντα ευρώ) που αντιστοιχεί σε μέρος των πραγματικών εξόδων. Συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα μεταφοράς από και προς το Δημαρχείο Λατσιών, τα καθημερινά έξοδα διατροφής και διαμονής και εκδρομές με λεωφορείο.
  4. Με σκοπό τον έγκαιρο προγραμματισμό παρακαλώ όπως όλες οι δηλώσεις συμμετοχής παραδοθούν στον Δήμο μέσω των Διευθυντών των Δημοτικών Σχολείων μέχρι τις 13 Μαΐου 2022.
  5. Θα διενεργείτε εξέταση ταχείας ανίχνευσης (Rapid test) από συνεργείο που θα εκμισθώσει ο Δήμος πριν την αναχώρηση κάθε κατασκηνωτικής σειράς.
  6. Λόγω των εκτάκτων μέτρων που μπορεί να προκύψουν ενδέχεται να υπάρξει αναβολή της διεξαγωγής λειτουργίας της Κατασκήνωσης.
  7. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τη λειτουργία της Κατασκήνωσης παρακαλώ όπως επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Δήμου www.latsia.eu ή την σελίδα Κατασκήνωση Δήμου Λατσιών στo facebook ή επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 22878780 – Χρίστος Κυριάκου ή 22878781 – Μαρίνα Ευαγόρου.