Στην περιοχή Βρυσούθκια στα Λατσιά, δίπλα από το Λύκειο Λατσιών λειτουργεί με επιτυχία από τον Σεπτέμβριο του 2008 ένας υπερσύγχρονο κέντρο αθλητικών εγκαταστάσεων. Εντός του αθλητικού κέντρου φιλοξενείται κλειστό γήπεδο καλαθόσφαιρας/πετόσφαιρας/χειροσφαίρισης/μίνι ποδοσφαίρου με παρκέ 49,30mX30,50m πλήρως εξοπλισμένο. Στο χώρο φιλοξενείται επίσης κλειστή προπονητική αίθουσα πολλαπλών χρήσεων 40,00mX5,00m για αθλήματα όπως αντισφαίριση, πολεμικές τέχνες, πυγμαχία κ.α. Στο αθλητικό κέντρο υπάρχει κερκίδα θεατών η οποία αριθμεί 1200 θέσεις.

Το αθλητικό κέντρο αξιοποιείται κατά τις πρωινές ώρες της σχολικής περιόδου από τους μαθητές του Λυκείου Λατσιών για σκοπούς του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής και την διοργάνωση επετειακών και άλλων εκδηλώσεων(πέραν των 600 μαθητών).

Κατά τις απογευματινές ώρες το αθλητικό κέντρο χρησιμοποιείται από:

  • το Σωματείο Πυγμαχίας Λατσιών
  • το Σωματείο Χάντμπολ Α. Σ. Λατσιά (Πρωτάθλημα Κορασίδων, Γυναικών, Παίδων)
  • το Σωματείο Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ανατολή Λατσιών (Α΄ Κατηγορία)
  • την Ακαδημία Καλαθόσφαιρας ανδρών του ΑΠΟΕΛ
  • την ομάδα Futsal του ΑΠΟΕΛ U21
  • την ομάδα Futsal του Εθνικού Λατσιών(Β΄ Κατηγορία)

Εβδομαδιαία στο γήπεδο διεξάγονται περίπου 4 αγώνες.

Στο αθλητικό μας κέντρο φιλοξενήσαμε και φιλοξενούμε Διεθνείς και Παγκύπριους αγώνες: futsal, πυγμαχίας, καράτε και χειροσφαίρισης.

Το αθλητικό κέντρο διαθέτει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει εκτός από αθλητικές διοργανώσεις και πληθώρα πολιτιστικών εκδηλώσεων όπως μουσικές συναυλίες, διαλέξεις κ.α. Αξίζει να σημειωθεί η συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη που πραγματοποιήθηκε στις 18/11/2011 στην οποία συμμετείχαν πέρα των 1200 θεατών και η τελετή απόλυσης των εθνοφυλάκων της ΔΕΘ/ΙΥ ΤΑΞ ΠΖ κλάσεως 1978 και 1979 που πραγματοποιήθηκε στις 29/1/2014.

Η πρόσβαση στο αθλητικό κέντρο είναι εύκολη και υπάρχει μεγάλος χώρος στάθμευσης.