ΕΓΓΡΑΦΗ ΔΗΜΟΤΩΝ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ο Δήμος Λατσιών στα πλαίσια της συμμόρφωσης με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων 2016/679 και για την αναβάθμιση της επικοινωνίας με τους δημότες του ,έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα του ειδικό πεδίο εγγραφής όσων  θέλουν να ενημερώνονται μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (email) για διάφορα θέματα  όπως :  ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

Όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν την ιστοσελίδα του Δήμου Λατσιών στο «latsia.eu» και ακολούθως στη «Εγγραφή και Ενημέρωση» πατώντας το «ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ» όπου θα πρέπει να συμπληρωθούν τα υποχρεωτικά στοιχεία.

Σημειώνουμε  ότι έχετε το δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσης σας ανά πάσα στιγμή και στην περίπτωση αυτή τα δεδομένα σας διαγράφονται. Υπενθυμίζουμε επίσης ότι έχετε το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης και διαγραφής των δεδομένων που σας αφορούν.

Για την άσκηση των πιο πάνω δικαιωμάτων μπορείτε να αποστείλετε σχετικό αίτημα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (latsia@latsia.org.cy) / ή δια χειρός, στη Πολιτιστικό Τμήμα του Δήμου.

Παρακαλείστε, εάν επιθυμείτε, να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα αυτό να συμπληρώσετε τα στοιχεία στο αναρτημένο πεδίο εγγραφής.