Ο Δήμος Λατσιών πληροφορεί το κοινό ότι αποφασίστηκαν νέα μέτρα για πρόληψη μετάδοσης του κορωνοϊού.

Για το λόγο αυτό ο Δήμος παρακαλεί τους δημότες να περιορίσουν τις επισκέψεις στα γραφεία και τους χώρους του Δήμου Λατσιών. Οι επισκέψεις να γίνονται μόνο για απαραίτητους λόγους.

Ο Δήμος Λατσιών προτρέπει το κοινό να επιλέγει για την εξυπηρέτησή του την τηλεφωνική επικοινωνία ή το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, ώστε οι επισκέψεις στο Δημοτικό Μέγαρο να περιοριστούν αποκλειστικά στις απολύτως αναγκαίες περιπτώσεις.

Διευκρινίζοντας ότι η προτροπή  εντάσσεται στα μέτρα για αντιμετώπιση του κορωνοϊού, υπενθυμίζει ότι οι πληρωμές λογαριασμών μπορούν να γίνουν και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου.

Για πληροφορίες το κοινό μπορεί να καλεί στο τηλέφωνο 77777733, στο Γραφείο Εξυπηρέτησης του Δημότη, στην ιστοσελίδα του Δήμου www.latsia.eu και στο https://www.facebook.com/latsia.municipality. Επιστολές και αιτήματα μπορεί να αποστέλλει στην ηλεκτρονική διεύθυνση latsia@latsia.org.cy

Ο Δήμος ενημερώνει ότι όλες οι εκδηλώσεις που ήταν προγραμματισμένες στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών, αναβάλλονται μέχρι τις 31 Μαρτίου 2020. Επίσης με βάση την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου, ανακοινώνει τα εξής:

  • Όλες οι μαζικές εκδηλώσεις, συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, παρελάσεις, που είναι προγραμματισμένες να πραγματοποιηθούν μέχρι τις 31 Μαρτίου 2020 στον Δήμο Λατσιών, ακυρώνονται.
  • Τα μαθήματα των προγραμμάτων του Ανοιχτού Σχολείου Λατσιών αναβάλλονται μέχρι νεότερης ενημέρωσης.
  • Το Κέντρο Συνταξιούχων θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεότερης ενημέρωσης.

Τα μέτρα αυτά λαμβάνονται στην προσπάθεια να περιοριστεί η εξάπλωση του κορωνοιού στην Κύπρο.

Ο Δήμος Λατσιών παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα που απαιτούνται για το σκοπό αυτό.

Εκ του Δήμου Λατσιών
13/03/2020