Πρόσκληση για υποβολή αιτήσεων για τις θέσεις ομαδαρχών 2022

Πρόσκληση για υποβολή αιτήσεων για τη θέση Ομαδάρχισσας / Ομαδάρχη στις Παιδικές Κατασκηνώσεις του Δήμου Λατσιών στα Αγρίδια.

Ο Δήμος Λατσιών εξαγγέλλει τη φετινή λειτουργία της Παιδικής Κατασκήνωσης του, στην κοινότητα Αγριδιών, της επαρχίας Λεμεσού. Η λειτουργία της Κατασκήνωσης θα διαρκέσει από τις 20 Ιουνίου μέχρι την 25η Ιουλίου 2022 και θα συμμετέχουν παιδιά των Ε’ και Στ’ τάξεων Δημοτικών Σχολείων Λατσιών, Γερίου, Λυθροδόντα και της κοινότητας Αγριδιών.

Σχετικά, ο Δήμος ζητά υπηρεσίες από άτομα που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν ως ομαδάρχισσες / ομαδάρχες για τις πιο κάτω κατασκηνωτικές σειρές με επίδομα εθελοντή €110 ευρώ για κάθε κατασκηνωτική περίοδο:

ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ
20 ΙΟΥΝΙΟΥ – 27 ΙΟΥΝΙΟΥ
27 ΙΟΥΝΙΟΥ –    4 ΙΟΥΛΙΟΥ
4 ΙΟΥΛΙΟΥ – 11 ΙΟΥΛΙΟΥ
11 ΙΟΥΛΙΟΥ – 18 ΙΟΥΛΙΟΥ
18 ΙΟΥΛΙΟΥ – 25 ΙΟΥΛΙΟΥ

Οι ομαδάρχισσες / ομαδάρχες θα διαμένουν σε ξεχωριστούς κοιτώνες, σε πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια των δύο (2) ατόμων. Ο μεγαλύτερος αριθμός παιδιών που γίνονται δεκτά για κάθε περίοδο ανέρχεται στους πενήντα (50) και δεδομένης της πλήρωσης πέντε (5) θέσεων ομαδαρχισσών/ ομαδαρχών, αντιστοιχούν περίπου δέκα

(10) παιδιά υπό τη ευθύνη τους. Σε συνεχεία την γενική ευθύνη φέρει ο/η αρχηγός της κατασκήνωσης από τον/την οποίο/α λαμβάνουν σχετικές οδηγίες οι ομαδάρχισσες/ ομαδάρχες.

Όσες  εκπαιδεύτριες/εκπαιδευτές/φοιτήτριες/φοιτητές  επιθυμούν  να  λάβουν  μέρος, παρακαλώ όπως συμπληρώσουν την επισυνημμένη αίτηση και να την παραδώσουν ή την αποστείλουν στο Δήμο, Λεωφ. Γιάννου Κρανιδιώτη 57, Τ.Θ. 12540, 2250, Λατσιά ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση m.evagorou@latsia.org.cy μέχρι την Τετάρτη 25/05/2022.

Σε περίπτωση που υπάρξει μεγαλύτερος αριθμός αιτήσεων από τις ανάγκες των κατασκηνώσεων, θα ληφθούν υπόψη τα επαγγελματικά και κοινωνικά κριτήρια τα οποία επισυνάπτονται στο κατάλογο του ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ 1. Σημειώνεται ότι, αιτήσεις που δεν συνοδεύονται από τα απαραίτητα πιστοποιητικά για τεκμηρίωση των προσόντων δεν θα λαμβάνονται υπόψη. Ο Δήμος θα καλέσει τις υποψήφιες σε προσωπική συνέντευξη.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την Κατασκήνωση, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Δήμου μας: www.latsia.org.cy ή την σελίδα Κατασκήνωση Δήμου Λατσιών στο Facebook ή επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 22878780.